24/7 Support

OM OSS

Hvem er vi?

Modena Restec AS er et selskap med butikk, produksjon og Lager på Døvleveien 39, 3170 Sem. Vi er 13 ansatte, har to egne kranbiler.

Vårt satsningsområde og ønske er å være Tønsbergs første og beste kompetansesenter på varer og tjenester til Flis, Naturstein, Mur og Betongprodukter. Vi har som hovedmål å være et naturlig førstevalg innen disse varegruppene i Vestfold.

Modena Restec AS har et meget bredt utvalg av ulike typer flis, baderomsmøbler, VVS, interiørprodukter fra Modena Fliser, skifer fra Minera og Li Skifer, granitt fra Benders og Sigvartsen, gravminner Modena Restec, murblokker, heller, belegningssteinsprodukter fra Benders og BMC. Vi er totalforhandler av ulike produkter innen mørtel, fug og lim fra Alfix og Mapei. Ved vårt produksjonsanlegg på Sem produserer vi gravminner og omslip og peisplater. Vi produser og reparerer verktøy. Vi tilbyr også hugging av skiferbruddheller for legging på gulv etter ønsket mål.

Modena Restec AS har også en meget stor og komplett utleiepark på 4000 m² av håndbasert forskaling til både vegg-, ringmur og dekke/etasjeskille fra Malthus i Vestfold og Telemark. Vi utarbeider arbeidstegninger etter skisser og leverer komplett pakke med det kunden trenger av armering, isopor og andre tilhørende produkter rett på byggeplassen med kranbil etter avtale. Der varene blir løftet ned og satt på plass.

Modena Restec AS leverer også radonsperre med tilbehør fra Oldroyd, Rad X og Malthus.

Modena Restec AS er det lokale kompetansesenteret i Tønsberg. Kontakt oss gjerne for tips og råd. Vi hjelper deg med å finne det rette produktet til det rette formålet, og vi kan veilede dere under hele prosessen, Vi har kompetente ansatte med vær sine fagfelt, som veileder dere slik at jobben utføres på en forsvarlig måte. Vi har muligheten til å levere alle varene vi forhandler med kranbil, men kunden kan også låne tilhengere i ulike størrelser. Vi skal leve opp til kundenes forventninger om å være den beste lokale leverandøren på markedet, med høy kompetanse og service.

Kontakt oss gjerne på e-post: kontakt@restec.no

Velkommen skal dere være!

Åpningstider:

Man-Fre: 10.00 – 17.00

Torsdag: 10.00 – 18.00

Lørdag : 10.00 – 14.00

Proffavdeling:

Man-Fre: 07.00 – 16.00

Dersom våre åpningstider ikke passer eller du trenger levert ut varer etter 16:00, kontakt oss for avtale.

Ansatte

Daglig Leder

Thomas Trevland

post@restec.no +47 33 33 38 30
Proff avd. Mur og flis / Gravminner

Bjørnar Vegger

bjornar@restec.no +47 976 47 691
Proff avd. Betong

André Revaa

andre@restec.no +47 976 813 84
Butikkleder, Flis, Naturstein og VVS

Monica Olsen

monica@restec.no +47 959 36 589
Proff avd. Betong

Preben Østrem Hansen

preben@restec.no +47 922 66 820
Lærling i salgsfaget

Camilla Rye Johnson

kontakt@restec.no +47 33 33 38 30
lager/produksjon

Arkadiusz Sylvester Jarzabek

post@restec.no

Kontakt oss


    opp