24/7 Support

Naturstein

Kontakt oss her!

Belegningsstein

Skifer / Skiferflis

Steinpanel

Tegl

Steinpanler fra Norsk Steinmiljø. Fantastisk flotte , egnet til forblending av brannmur, pipe, grunnmur og interiør. Kom innom å se vår utstilling å bli inspirert.

Tegl i produseres i flere forskjellige typer. Den håndbankede har et rustikt og røft utseende. Maskintegl er glatte og minimalistiske. Bløtstrøkne tegl som er en mellomting mellom håndbankede og maskintegl.

Det er både vakkert og praktisk med stein i hagen. Markstein og heller i betong er dessuten lette å legge. Man finner de ulike produktene i forskjellige farger og størrelser, alt for å sette ditt personlige preg på hagen. Gjør et solid grunnarbeid før du legger steinen, og du vil få et meget bra sluttresultat. Å velge blant det store utvalget av markstein og heller er noen ganger lett, men det kan også være vanskelig å bestemme seg. Farger, størrelser og form i ulike kombinasjoner samt pris kan gjøre det utfordrende å velge. Vi Vi anbefaler at du tenker på funksjon, eget ønske og at valget passer inn med husets fasade og nærmiljø. Når du skal legge markstein og heller bør du starte med å beregne hvor stort område som skal steinlegges. En gangvei bør eksempelvis være så bred at to mennesker kan møtes, og en innkjøring så bred at en bil med åpne dører får plass. Tenk på at grunnarbeidet er beleggets viktigste moment. Det kan være en tung jobb på egenhånd å grave ut masser å fylle tilbake stein/grus. En anleggsgartner kan hjelpe til med deler av jobben eller ta hele dersom du ønsker det. Anleggsgartneren kan f.eks. gjøre grunnarbeidet, og du kan velge å legge steinen selv.

Produkter

Oppdal Store Natur Brudd Uregelm 1-2 20-30tykk

20-30mm tykkelse. 1-2 heller pr m2. Perfekt å montere på betong og i grus. ..

Oppdal Trinn 30cm x fallende lengder 20-30mm tykkelse

Lys Oppdal trinn fra Minera Skifer. Størrelse 30 cm x fallende lengder. 20-30 mm tykkelse. Hugget kant som..

Oppdal Bruddheller Mellomstore 10-20mm tykkelse

10-20mm tykkelse. 2-5 heller per m2. Perfekt å monteres på betong.  Bestselger! Minera Oppdal har unike egenskaper når..

Oppdal Bruddheller Små 10-20mm tykkelse

Tykkelse 10-20mm. 5-10 heller per m2. Meget bra sortering og av høy kvalitet sammenlignet med tilsvarende. Ideell til..

Oppdal Tråkkheller 40×60 cm 30-50mm tykkelse

Lys Oppdal Tråkkheller fra Minera Skifer i størrelse 40×60 cm. Tykkelse 30-50mm. Hugget kant. ..

Stone Wall Svalbard

Stone Wall Svalbard er en kvarts stein med farger i hvit, grå og sort. Små biter av dette..

Stone Wall Smalstripet

Stone Wall Smalstripet er et produkt til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer, inngangspartier og stort sett alle..

Stone Wall Jazz

Stone Wall Jazz er naturstein av kvarts hvor små biter er limt sammen til paneler. Jazz har fargene..

Linea Collection Jazz

Linea Jazz er et produkt til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer, inngangspartier og alle typer fasader. Det..

Stonewall Valdres Sømløs

Stone Wall Valdres Sømløs er et nytt og unikt konsept med en revolusjonerende NY FORM på panelene som..

Stonewall Lofoten Sømløs

Stone Wall Lofoten Sømløs er et nytt og unikt konsept med en revolusjonerende NY FORM på panelene som..

Limtegl Rettflis Klampaert Classic

Scan Limtegl kan brukes både ute (er frostsikker) og inne på fasader, inngangspartier, vegg i kjellerstue/vinkjeller og på..

Limtegl Rettflis Redstone Grey Kalk

Scan Limtegl kan brukes både ute (er frostsikker) og inne på fasader, inngangspartier, vegg i kjellerstue/vinkjeller og på..

Limtegl Rettflis Redstone Rainbow

Scan Limtegl kan brukes både ute (er frostsikker) og inne på fasader, inngangspartier, vegg i kjellerstue/vinkjeller og på..

Fasadetegl på netting

Fasadetegl på netting er et produkt til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer, inngangspartier og de fleste fasader...

Holmegaard Gråmix Helstein

21x14x5 cm Holmegaard gråmix har gjennom tiår vært den mestselgende belegningsstein i vårt sortiment. Uansett hvilket type hus og..

Labyrint Antikk Helstein Gråmix

210x140x50 mm grå Med Benders Labyrint Antikk skaper man nye miljøer med gammeldags sjarm. Labyrint serien gir et utall..

Kontaktperson

Butikkleder, Flis, Naturstein og VVS

Monica Olsen

monica@restec.no +47 959 36 589

Naturstein

Vår naturstein er av aller beste kvalitet og passer perfekt i alle inne og utemiljøer. Den er robust og står seg mot regn, saltvann, snø, varme, kulde, sol og forurensning. De fleste oppfatter naturstein som evigvarende, noe som i de fleste tilfeller også er riktig. Men det finnes store variasjoner innen steintypene. Spør oss om råd! La oss anbefale riktig steintype til formålet.

Det er ikke bare et spørsmål om slitasje og varighet, men steinen skal også beholde sitt vakre utseende lengst mulig. Skifer er lagt for å bli liggende – minst like lenge som huset du bygger eller leiligheten du skal pusse opp.


opp