24/7 Support

Infosenter

Hvem er vi?

Modena Restec AS

er et selskap med butikk, produksjon og Lager på Døvleveien 39, 3170 Sem. Vi er 13 ansatte, har to egne kranbiler.

Vårt satsningsområde og ønske er å være Tønsbergs første og beste kompetansesenter på varer og tjenester til Flis, Naturstein, Mur og Betongprodukter. Vi har som hovedmål å være et naturlig førstevalg innen disse varegruppene i Vestfold.

Modena Restec AS har et meget bredt utvalg av ulike typer flis, baderomsmøbler, VVS, interiørprodukter fra Modena Fliser, skifer fra Minera og Li Skifer, granitt fra Benders og Sigvartsen, gravminner Modena Restec, murblokker, heller, belegningssteinsprodukter fra Benders og BMC. Vi er totalforhandler av ulike produkter innen mørtel, fug og lim fra Alfix og Mapei. Ved vårt produksjonsanlegg på Sem produserer vi gravminner og omslip og peisplater. Vi produser og reparerer verktøy. Vi tilbyr også hugging av skiferbruddheller for legging på gulv etter ønsket mål.

Modena Restec AS leverer også radonsperre med tilbehør fra Oldroyd, Rad X og Malthus.

Modena Restec AS er det lokale kompetansesenteret i Tønsberg. Kontakt oss gjerne for tips og råd. Vi hjelper deg med å finne det rette produktet til det rette formålet, og vi kan veilede dere under hele prosessen, Vi har kompetente ansatte med vær sine fagfelt, som veileder dere slik at jobben utføres på en forsvarlig måte. Vi har muligheten til å levere alle varene vi forhandler med kranbil, men kunden kan også låne tilhengere i ulike størrelser. Vi skal leve opp til kundenes forventninger om å være den beste lokale leverandøren på markedet, med høy kompetanse og service.

Kontakt oss gjerne på e-post: post@restec.no

Velkommen skal dere være!

Kontakt oss


    opp