24/7 Support

Byggevarer

Kontakt oss her!

Isopor

Mapei

Asfaltreperasjon

Dseal

EZ Street

Verktøy

Vi har stort utvalg av verktøy. Makita, Eibenstock, Collormix, Max, Bindemaskiner, Isopor kuttere, Betongvibratorer, AGP og Murerverktøy.

Vi har reperasjons asfalt for vei og parkeringsplasser med stor belastning. perfekt for reperasjon av veier.

Isopor, ringmur og veggsystem fra Vartdal Plast.

Over tid vil slitasje, vær og temperaturforandringer føre til sprekkdannelser i veidekket. Dersom dette ikke tas hånd om i en tidlig fase, vil disse skadene forverres raskt og kan føre til større skader som kan være kostbar å reparere.D-Seal er et asfalt-gummiprodukt av profesjonell kvalitet for reparering av sprekker og skjøter. Profesjonelle aktører bruker allerede D-Seal til vedlikehold og reparasjon av offentlige og private veier i Norge. Produktet er også til salg til private husholdninger. Aldri har det vært rimeligere å forlenge levetiden på veidekket enn nå. Levetiden forlenges med inntil 6 år!

EZ Street asfalt er en ny type asfalt i Norge. Dette er en polymer modifisert asfalt som oppbevares og benyttes kald. Dette er en permanent løsning for flere ulike oppgaver til maskin entreprenører, anleggsgartnere, stat, kommune og privatpersoner m.m.

Produkter

Makita

Vi har verktøy fra Makita, driller, hammerbor, vinkelslipere, løvblåser, osv. ..

Murskje

Diverse mur og puss verktøy, glattebrett, murskjeer, pussebrett. ..

Redirep 25 RSF

Hurtigherdende, fiberarmert, svinnkompensert spesialmørtel for reparasjon av betong. ..

D-Seal sprekkreparasjon

For kommersiell og kommunal bruk er EZ Street kaldasfalt produsert gjennom konvensjonell asfaltproduksjon og bruker tilhørende prosesser. ..

EZ Street Asphalt

For kommersiell og kommunal bruk er EZ Street kaldasfalt produsert gjennom konvensjonell asfaltproduksjon og bruker tilhørende prosesser. ..

opp